If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен сивия металик я отваря най-добре. Прави я да изглежда по-голяма и по-внушителна.(Нащо гардже си е най-хубаво) Макар че в квартала видях за първи път една бяла, която изглеждаше очудващо добре - за бяла кола.
Не съм виждал бяла Алфа 156,но ми се струва че въобще няма да и прилича бялото на 156-цата. "Нашето гардже си е най-хубаво" - моята е някакъв хамелеон : сиво-синьо-жълтеникаво-зеленикаво , абе никакво , но на мен си ми харесва, а това е най-важното за всеки собстваник.
Аз съм за сив металик или червена
Аз питането ми е за салона какви са предпочитанията.
Кожен плюшен какви цветове
Като правите външен кажете и вътрешен :P
На мен специално най ми допада вътрешния интериор да е с плюшения салон и махагонов волан и такава средна конзола.
Не знам как се води, може би е характерен за 2.0 Т.С.
Имах преди година 1.8 с обикновена тапицерия и конзола ИНОКС или нещо такова - сиво - графит.
Някои казват че махагоновия волан не им харесва, защото се хлъзгал при каране. При мен не се хлъзга, напротив много ме "къдри" - харесва ми. Така интериора изглежда още по качествен и стилен. Но всеки си има вкус и предпочитания.
Алфа Ромео 156 2.0 Туин Спарк 98 г
Алфа Ромео 156 1.8 Туин Спарк 99 г - бившата
Алфа Ромео 146 1.6 Боксер 96 г - първата ми Алфа
Цвят кола не кара.....
Ако ще да е като далматинец,ако ще да е като жираф......дайте ми една нова Алфичка-156 -тичка,пък пак ми хвалете сребристите и червените
Comment